Bosch Dan Her World’s Best Home Cook Contest Finale

Bosch dan ‘Her World’ menampilkam bakat tukang masak rumah yang luar biasa dengan Peraduan Her World Best Home Cook Finale, di mana tukang masak rumah berkongsi resipi kegemaran mereka di Asia dan cerita-cerita di sebaliknya resepi mereka. Pemenang hadiah utama telah dimenangi oleh Ms Ong Le Pin dengan menampilkan keenakan masakan beliau pada Lemon Drizzle Cake, memenangi hati juri kerana persembahan yang cantik dan resepi yang sedapserta ada kualiti dalam rasa. 

Dibahagikan kepada enam kategori hidangan yang terdiri daripada Deep-fried, Desserts, Salad Asia, Stir Fries, Hot & Spicy dan juga Sup. Pemenang Hadiah Utama membawa pulang produk Bosch Asia Intellilink Range Hood dan Hob set bernilai RM4,500 dan baucar tunai RM1,000 daripada QSR Trading, manakala pemenang kategori akan juga dipaparkan dalam majalah terbitan yang akan datang majalah Her World, di mana pembaca akan dapat mencuba resipi lazat pemenang di rumah. Resipi dari acara kemuncak adalah seperti yang disenaraikan di bawah: 
Deep Fried Sweet and Sour Chicken Drummet by Norhayati Alai Othman 
Desserts Lemon Drizzle Cake by Ong Le Pin 
Asian Salads Salmon Umai and Crispy Wantan Salad by Fiona Priscilla Dayle 
Stir Fries Thai Basil Chicken by Arina Yusof 
Hot & Spicy Percik Chicken Roulade with Asian Salad by Falihim Jasmi 
Soups Tung Hoon Chicken Ball Soup by Ayi Alhamrah 

“Kami amat berbesar hati untuk menjadi perkongsian dengan Majalah Her World untuk pertandingan ini dan mengenalinya sebagai platform terbaik untuk mempamerkan pelbagai Bosch peralatan dapur yang berkualiti tinggi manakala menemui tukang masak rumah yang besar di negara ini, “kata Gary Ong, Ketua Pegawai Eksekutif BSH Home Appliances Sdn. Bhd. 

Bosch, perkakas rumah jenama yang terkemuka di Eropah, memberi peluang kepada pengguna untuk pengalaman yang terbaik di dapur mereka. Jenama ini berhasrat untuk terus menyediakan penyelesaian yang bijak untuk dapur moden melalui teknologi dan inovasi. 

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.bosch-home.com.my

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s