Harga iPhone 6 Di Malaysia, Paling Murah 16GB RM2,799 Di Lazada

Mungkin dah ada antara kita yang sedang mencari kedai yang menjual smartphone iPhone 6 dan iPhone 6 Plus di Malaysia. Ramai juga yang mencari berapa harga jualan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus di Malaysia. Namun buat masa ini, masih belum ada tarikh yang diberitahu tentang kedatangan iPhone 6 dan iPhone 6 Plus di Malaysia.

Pun begitu, sudah ada pihak yang menawarkan set lengkap iPhone 6 kepada pembeli di Malaysia di laman iklan online termasuk beberapa laman web iklan online terkenal.

Dalam banyak-banyak tawaran, harga tawaran iklan iPhone 6 online paling murah ialah dari Lazada.com.my. Setakat ini mereka menjual iPhone 6 kapasiti storage 16GB dengan harga RM2,799 berbanding dengan beberapa iklan online lain yang menjual produk tersebut dengan harga sekitar RM3,000.

Harga iPhone 6 Di Malaysia,

Bagi yang berminat untuk membeli iPhone 6 dan iPhone 6 Plus, anda boleh tempah set anda dari Lazada.com.my atau boleh tunggu lagi sebulan atau dua bulan, bila iPhone 6 sampai di Malaysia. Boleh semak harga iPhone di Malaysia di internet.

Bagi yang fanatik, mungkin mereka boleh menuju ke negara jiran Singapura untuk mendapatkan unit iPhone 6 dan iPhone 6 Plus.

p/s : Dah keluar berita yang katanya iPhone 6 Plus senang bengkok dan tak keras seperti iPhone 6, betul ke???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s