8 CPUV Campaign Nuffnang Menari-Nari Di Blog

8 CPUV Campaign Nuffnang Menari-Nari Di Blog


Dah lama sebenarnya iklan di ruang iklan Nuffnang ni suam-suam kuku sejak awal 2014 lagi. Tak tahu kenapa makin lama makin suram dengan peluang di Nuffnang. Sejak Jan 2014 rasanya satu Advertorial jer melekat dengan Nuffnang.

Adakah ini zaman kejatuhan Nuffnang?…


8 CPUV Campaign Nuffnang Menari-Nari Di Blog

Tadi bila buka balik akaun Nuffnang terlihat ada 8 CPUV Campaign menari-nari di blog Glamorous MrJocko. Ini antara rekod paling banyak CPUV Campaign dari Nuffnang melekat untuk iklan di banner MrJocko.com

Pun begitu, kalau mengikut rekod biasa, nilai klik CPUV Nuffnang ni tak la besar sangat, sekitar 25 sen sahaja. Nampaknya, memang dah kena cari company lain gamaknya.

Tapi soalannya, nak cari company pengiklanan seperti Nuffnang yang mana??? 

Ada cadangan wahai sahabat-sahabat Blogger ku sekelian?..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s