Fukuoka Open Top Bus : Keliling Bandar Dengan Tour Bus

Fukuoka Open Top Bus : Keliling Bandar Dengan Tour Bus


Fukuoka adalah sebuah bandar moden dan memang punyai tarikan tersendiri. Kalau nak pusing satu Fukuoka memang tak sempat satu hari, tetapi boleh dilakukan dengan cara terbaik dengan menaiki Fukuoka Open Top Bus, Keliling Bandar Dengan Tour Bus. 

Perkhidmatan Fukuoka Open Top Bus ini semakin popular di Fukuoka kerana ini memberikan anda pengalaman melihat Fukuoka dari atas bas.

Fukuoka Top Open Bus ini mempunyai 2 warna iaitu Biru dan Merah. Setiap satu bas mempunyai laluan yang berbeza. Anda boleh semak di sini Fukuoka Top Open Bus Tour Routes
Fukuoka Top Open Bus Map

MrJocko berpeluang menaiki Fukuoka Top Open Bus berwarna biru dan membawa kami dari Fukuoka City Hall, menuju Hakata Bay dan pusing balik ke Daimaru. Ia memang best, tambah lagi kerana keadaan dingin dan sejuk menaiki Open Top Bus ini.

Perjalanan selama 1 jam (60 minit) bersama Fukuoka Top Open Bus memang satu pengalaman baru. Ia hampir sama dengan pengalaman menaiki Hop-On Hop-Off di Kuala Lumpur.


Fukuoka Open Top Bus : Keliling Bandar Dengan Tour Bus

Fukuoka Open Top Bus : Keliling Bandar Dengan Tour Bus

Fukuoka Open Top Bus : Keliling Bandar Dengan Tour Bus

Fukuoka Open Top Bus : Keliling Bandar Dengan Tour BusMasa perjalanan Fukuoka Top Open Bus ini bagi bas berwarna Biru ialah pada 9.30 pagi,, 11.30 pagi, 2.00 petang dan 4.00 petang. Saya cadangkan anda naik perjalanan yang bermula pada jam 4.00 petang kerana anda boleh melihat bandar Fukuoka pada waktu siang dan waktu malam.

Kalau nak cuba pengalaman Fukuoka Open Top Bus, boleh tunggu bas ini di hadapan pintu Fukuok City Hall atau maklumat lanjut di laman web Fukuoka Top Open Bus Japan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s