Antutu Benchmark : Apps Untuk Semak Spesifikasi Smartphone

Kalau anda mencari aplikasi untuk semak Spesifikasi Smartphone dengan lebih detail, cuba install aplikasi AnTuTu Benchmark di smartphone atau tablet anda. Dengan aplikasi AnTuTu Benchmark ini, anda dapat meneliti spesifikasi sebenar gajet anda.

AnTuTu Benchmark ini ialah aplikasi paling bagus yang MrJocko pernah tahu dan cuba untuk menilai samada smartphone atau tablet yang kita ada adalah original atau tiruan.

Antutu Benchmark
Antutu Benchmark

Untuk semak samada gajet atau smartphone anda adalah original atau tiruan, anda cuma perlu install aplikasi AnTuTu Benchmark ke dalam gajet anda.

Lakukan Test untuk gajet atau smartphone anda dan AnTuTu Benchmark akan memberikan info lengkap tentang spesifikasi gajet anda dengan terperinci.

Antara yang anda boleh semak ialah model, processor, resolusi, kamera megapixel dan banyak lagi. Ini sangat penting untuk menyakinkan anda bahawa gajet yang anda beli adalah original mengikut spesifikasi asal, dan bukannya tiruan.

Jika anda berminat untuk membuat perbandingan, data AnTuTu Benchmark punyai banyak info tentang smartphone jenama dan model lain untuk anda buat perbandingan dengan spesifikasi gajet anda. Bagus bukan?
Jadi, semak smartphone anda, mungkin di tangan anda adalah gajet tiruan yang mempunyai ciri-ciri luaran hampir 99% menyerupai gajet asal, tetapi spesifikasi dalaman adalah jauh lebih rendah kualitinya.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s