Facebook Millionaire Kit Satu Penipuan Internet

Zaman teknologi dan juga kepesatan jaringan Media Sosial seperti Facebook memberikan peluang kepada ramai penipu-penipu diluar sana memasang jerat untuk mencari mangsa. 

Antara program yang mungkin anda pernah dengar ialah beberapa konsep Facebook Millionaire System yang kononnya menawarkan anda membayar Facebook Millionaire Kit sebagai syarat wajib.

Facebook Millionaire Kit
Facebook Millionaire Kit


Ramai yang bila disogok dengan berita ramai yang sudah jana income lebih RM10,000 sebulan hanya dengan bekerja dari rumah, mereka mula terpengaruh dengan cerita bohong ini. 

Modus Operandi penipu Facebook Millionaire Kit ini ialah mencari mereka yang berminat supaya mendaftar dengan program ini dan menggunakan beberapa info peribadi peserta yang sudah mendaftar untuk disalahgunakan.

Ada beberapa kes mereka menggunakan detail kad kredit peserta dan info lain bertujuan untuk membeli barangan online lain tanpa pengetahuan tuan punya kad kredit atau bank mereka.

Jangan cepat terpengaruh dengan sistem yang kononnya boleh jana income banyak hanya bekerja dari rumah seperti beberapa tawaran Facebook Millionaire Program di internet. Banyak program seperti itu adalah penipu dan ia membahayakan diri anda sendiri.

Beringat sebelum kena, jangan sesekali membeli Facebook Millionaire Kit.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s