Permulaan FAM Trip Muslim 2014 Taiwan

Permulaan FAM Trip Muslim 2014 Taiwan

Alhamdulillah, untuk kali ini, MrJocko akan menyertai Media FAM Trip Muslim ke Taiwan bersama rakan media di bawah tajaan AirAsiaX dan Taiwan Tourism. Pertama kali, kami akan dibawa meneroka Taiwan dan akan fokus kepada lokasi menarik dan menu makanan halal di Taiwan.

Kami akan dibawa untuk berkongsi maklumat tentang ruang bilik Solat di Lapangan Terbang Taoyuan, Masjid, Restoran Halal di Taiwan, Restoran Muslim Friendly dan semestinya lokasi tumpuan pelancong di Taiwan bermula dari Taoyuan ke Taichung sehingga ke Kaohsiung.

 

 

Antara yang MrJocko tak sabar nak lihat ialah musim Autumn di Taiwan dan juga Sun Moon Lake. Ada lagi lokasi menarik yang lain, nanti akan. MrJocko kongsi di Facebook dan Instagram @MrJocko.

Menunggu kami di Taiwan adalah trip dari Taoyuan ke Taichung dan Taichung ke Kaohsiung dengan menaiki Taiwan Speedrail, keretapi laju di Taiwan. Yeay!!!

Untuk Media FAM Trip Muslim Taiwan 2014 ini MrJocko akan gunakan hashtag #Travelogue #FAMTrip #AirAsiaX #TaiwanHeartOfAsia #MajalahLIBUR #MrJockoInTaiwan

Jadi kalau anda nak tahu lokasi menarik di Taiwan dan juga Muslim tourist spot boleh follow Facebook MrJocko dan Instagram @MrJocko

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s