Peluang Menang Wang Tunai Setiap Hari Dengan Zespri

Assalamualaikum dan Apa Khabar?

MrJocko kini di Taiwan dan masih lagi menikmati kelazatan buah kiwi. Di Taiwan, mereka memang menitikberatkan menu makanan sihat, jadi buah kiwi turut menjadi menu buahan yang mereka suka.

 

 

 

Selepas 14 hari dengan buah kiwi Zespri, memang terasa kesannya. Yang paling ketara untuk penghadaman. Kedua, baik untuk usus. Hari Khamis lepas MrJocko ada masalah dengan perut. Bila makan sebiji buah kiwi, Alhamdulillah ia hilang.

Untuk kulit, MrJocko rasa kulit MrJocko sudah semakin baik. Nak kata lembut belum lagi, tetapi tidak cepat kering seperti 14 hari yang lepas. Maklum la, bila hari-hari kerja dalam aircond, kulit cepat kering. Kalau makan kiwi secara berterusan, ia membantu memberikan kelebihan Vitamin C lebih dari buah orange.

 

 

 

Bagi anda yang dah ikuti perjalanan 14 hari MrJocko bersama kiwifruit Zespri, ini ada peluang baik untuk anda. Zespri Malaysia akan memberikan giveaway Wang Tunai setiap hari kepada pengguna kiwi Zespri Malaysia. Hebat bukan?

Cara untuk dapatkan giveaway Wang Tunai dari Zespri mudah sahaja. Anda hanya perlu beli produk Zespri dan lihat maklumat lanjut di sini —> Zespri Promotion

Anda makan dan kini anda berpeluang memenangi Wang Tunai setiap hari dengan Zespri Kiwifruit Malaysia. Apa lagi,,, jom dapatkan buah kiwi Zespri.

#FiberBoost #ZespriMY

 

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s