Selipar Chuanba Percuma Dari Amba Hotel Ximending Taiwan

Sudah banyak kali MrJocko travel samada dalam Malaysia atau luar negara, ini kali pertama MrJocko berpengalaman menginap di Butik Hotel, Amba Hotel Ximending. Dan pertama kali MrJocko mengetahui bahawa di Amba Hotel Ximending, mereka sememangnya menyediakan selipar hotel jenis Slipper (selipar Jepun) dan anda di alu-alukan membawa pulang selipar tersebut sebagai kenangan.
Selipar yang berwarna Kuning ini memang simple, tetapi ia sangat menarik. Di atasnya tertulis Chuanba, bermaksud selipar. Ini salah satu keunikkan Amba Hotel di Ximending. Hotel bertaraf 5 bintang pun tak pernah ada selipar jepun seperti ini.
Lebih menarik, selipar Amba Hotel ini di berikan kepada tetamu hotel dalam dua saiz berbeza. Kalau tidak silap, Ia bersaiz 5 dan saiz 7, sesuai untuk dipadankan dengan saiz kaki orang asia atau eropah.
Nampaknya, dalam banyak-banyak gifts dari Taiwan, ini adalah gifts yang murah, tetapi terbaik untuk MrJocko. Ia akan jadi kenangan yang akan diingati MrJocko setiap kali menggunakannya. Paling sesuai bagi MrJocko, boleh buat guna pergi ke Masjid atau ke pasar.
Terima kasih Boutique Hotel yang menarik, Amba Hotel di Ximending, Taipei. InsyaAllah, kalau ke Taipei, kami akan singgah lagi ke sana😉.
AirAsiaX menawarkan 2 penerbangan dari Kuala Lumpur ke Taipei dan sebaliknya setiap hari.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s