Masa Berkualiti Untuk Keluarga

Selepas pulang dari trip Taipei, ini masa terbaik untuk bawa anak-anak keluar jalan-jalan seperti biasa. Hujung Minggu macam ni biasanya kami keluar jalan-jalan di shopping mall jer.

Ini antara masa berkualiti yang boleh MrJocko kongsi dengan anak-anak. Untuk setahun dua ni tak dapat nak travel jauh-jauh sebab si Baby Kayla masih lagi kecil.

Pun begitu, nampaknya cuti sekolah hampir tiba. Nampaknya kena plan untuk pegi bercuti mana-mana sambil bawa kakak Khalish dan Hasya jalan-jalan. Rasanya cadang nak ke pulau, tetapi tak tahu nak ke mana lagi.

 

 

Sebenarnya lokasi percutian tidak penting, yang penting ada aktiviti bersama keluarga dan luangkan masa berkualiti bersama mereka. Kalau boleh memang nak travel overseas, tetapi nampaknya budget belum lagi cukup.

Harap-harap sebelum buka sekolah tahun 2015 nanti MrJocko dapat bercuti bersama keluarga dan luangkan masa berkualiti bersama-sama.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s