Majalah LIBUR Disember 2014 : 125 Agenda Percutian

Majalah LIBUR Edisi Disember 2014 merupakan Edisi istimewa kerana ia meraikan Ulangtahun Ke-12 Majalah LIBUR sejak ia memulakan Edisi Pertama pada tahun 2002. Majalah travel yang menjadi pilihan utama rakyat Malaysia ini semakin berkembang dan kini menjadi majalah percutian kembara utama pilihan pembaca Malaysia.
Untuk Edisi istimewa ini ada banyak info menarik seperti tips, hotel unik seluruh dunia wajib anda lawati, destinasi Negara yang punyai menu mesra Muslim serta 125 agenda percutian yang sangat menarik.
Untuk kali ini juga, pembaca berpeluang memenangi hadiah seutas jam berjenama untuk peraduan mudah di Majalah LIBUR Edisi Disember 2014.
Untuk edisi cover khas serta edisi Ulangtahun ke-12 ini juga, 2 wakil Blooggers Media berkongsi cerita tentang penginapan ala Kampung ‘The Jana’ di Taiping serta trip ke Medan untuk bacaan rakan-rakan pembaca.
Jadi jangan lupa dapatkan Majalah LIBUR Edisi Disember 2014 sempena Ulangtahun ke-12. Semoga Majalah LIBUR akan terus memberikan cerita-cerita menarik pengembaraan dan percutian seluruh dunia untuk di kongsi dengan pembaca-pembaca setia Majalah LIBUR.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s