Cek Nuffnang Bulan November 2014 : Income Dari Blog

Beberapa bulan lepas kecoh dan terbakar hari bila tengok cek Kak RedMummy dari Nuffnang bernilai lebih RM10,000 semuanya hasil dari blog. Memang Mak Merah ni hebat sebab memang rasanya tak ada blogger wanita lain yang boleh kumpul cek sebanyak itu untuk beberapa job sahaja.
Kalau blogger lelaki, mungkin Abang Nara seorang jer kot yang dapat cek lebih dari RM10,000 sebulan. Diorang ni memang otai blogger.
MrJocko pun apa kurangnya. Walaupun bukan hebat, dapat la kais beberapa job dari Nuffnang dan dari blog ini. Walaupun nilai tak sampai RM10,000 tapi lepas la buat bayar bil letrik, bil air, bil broadband dan bil telefon😉
Untuk korang yang juga seorang blogger, camana dengan income part time sebagai blogger? Mesti ada rahsia, jom kongsi sesama kita untuk beri peluang orang lain untuk Jana income dengan blog.
Cek Nuffnang
Cek Nuffnang
Harap lepas ni dapat collect income dari blog TraveLibur.com pulak…🙂

4 komen pada “Cek Nuffnang Bulan November 2014 : Income Dari Blog”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s