Gerai Kelate Kito Taman Samudra Gombak

Semalam MrJocko bawa family makan-makan sekitar Gombak. Dan kalau ke Gombak, kami pasti akan singgah di Gerai Kelate Kito betul-betul bersebelahan dengan Giant Hypermarket.
Gerai Kelate Kito ni adalah gerai yang diusahakan oleh orang Kelantan dan menggunakan konsep gerai penyokong tegar The Red Warriors, pasukan bolasepak Kelantan FA. Majoriti pelanggan gerai makan dan kuih ini adalah orang Kelantan dan menyediakan pelbagai menu asli negeri Kelantan.
Kalau nak cari Laksam, Lompat Tikam, Kuih Akok, Cek Mek Molek dan banyak lagi kuih lain masakan orang Kelantan, boleh singgah di Gerai Kelate Kito Taman Samudra Gombak.
Gerai Kelate Kito
Gerai Kelate Kito

Kalau nak makan Pisang Goreng, Keledek Goreng, Keropok Lekor dan banyak lagi, panas-panas dan sedap, Boleh ke Gerai Kelate Kito Taman Samudra. Kat kawasan Giant Batu Gombak ni, gerai ni sahaja yang ada jual macam-macam menu masakan orang Kelantan.
Favorite kami kalau kat sini semestinya kami beli Pisang Goreng, Keledek Goreng, Laksam dan Lompat Tikam. Semua kuih dan makanan di Gerai Kelate Kito di Taman Samudra ni memang sedap.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s