Bayar Cash On Delivery Dengan Lazada Malaysia Online

Shopping RM1212 Lazada Malaysia Contest


Hari tu, MrJocko ada kongsi tentang Jualan Besar-Besaran di Lazada Malaysia pada hujung tahun 2014. MrJocko juga berjaya membeli beberapa barang yang MrJocko rasa harga yang memang murah dan dapat potongan diskaun sehingga 60%. Alhamdulillah, memang berbaloi beli sesetengah barang di Lazada Malaysia online. Sebab itu, ramai yang kini suka berbelanja di Lazada Malaysia Online.

Salah satu fungsi membeli belah di Lazada Malaysia Online ialah fungsi ‘Cash On Delivery’. Cara pembayaran yang macam ini memang terbaik dan ia memudahkan pembeli seperti MrJocko yang kadang-kadang takut membuat pembelian secara online dan buat bayaran secara online. Sebab MrJocko sendiri baru terkena dengan ‘Penyamun Duit Online’ baru-baru ini. 

Cara Cash On Delivery di Lazada Malaysia Online ini, ialah cara anda sebagai pembeli, membuat tempahan secara online, pilih cara bayar bayar ‘Cash On Delivery’ dan klik CONFIRM. InsyaAllah dalam masa beberapa saat anda akan mendapat notification dari pihak LAZADA Malaysia yang mengatakan transaksi anda berjaya. Pihak Lazada Malaysia akan menghantar infor tentang status dan no rujukan penghantaran ke akaun emel anda untuk memudahkan anda ‘memantau’ pergerakkan barangan yang anda tempah dalam masa yang di tetapkan.

Sangat mudahkan? Cara pembayaran Cash On Delivery Lazada Malaysia ini akan membuatkan anda lebih tenang dan yakin dengan transaksi pembelian Online ini. Apa yan ganda perlu buat hanya menunggu barang anda sampai dan bayar jumlah yang ditetapkan ketika barang sampai dan ‘enjoy’ dengan produk yang anda beli. Ia sangat mudah dan selamat.

Selamat Membeli Belah di Lazada Malaysia Online

p/s : Jangan Lupa Sertai Shopping RM1212 Lazada Malaysia Contest di Laman Web Lazada Malaysia.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s