Jemputan Sertai Blog O’ Rama LIBUR Dengan Kerjasama Blooggers MediaBlooggers Media menyokong penuh dan menjemput rakan blogger atau individu yang punyai banyak cerita percutian atau kembara untuk sertai Blog O’ Rama anjuran Majalah LIBUR. Untuk itu, bagi anda yang malu-malu nak hubungi pihak libur, anda boleh hubung terus dengan MrJocko untuk sertai Blog O’ Rama.

Apa Itu Blog O’ Rama?
Blog O’ Rama merupakan kolum khas untuk memperkenalkan penulis-penulis blog yang aktif dalam menyediakan informasi mengenai dunia pengembaraan, tempat-tempat makan yang menarik serta platfom penulisan blog yang berasaskan ‘travel interest’.

Untuk keluaran pada setiap bulan yang bermula pada Januari 2015, pihak editorial LIBUR akan memilih dua blog yang menarik untuk diperkenalkan kepada pembaca, sekaligus menjadi Blog 0′ Rama pilihan Majalah LIBUR.

Mereka yang terpilih bukan sahaja berpeluang untuk menghiasi Majalah LIBUR, bahkan berpeluang untuk berkongsi artikel-artikel yang menarik di dalam majalah LIBUR. Bukan itu sahaja, Blog O’ Rama LIBUR turut berpeluang untuk mengikuti pengembaraan dan turut serta dalam pelbagai aktiviti-aktiviti yang menarik di laman sosial atau di luar.

Ingin menjadi BLOG O’ RAMA pilihan LIBUR? Hantarkan penyertaan dan pautan blog anda kepada ahmad.syahir@karangkraf.com

Facebook: http://www.facebook.com/majalah.libur

Web: http://libur.karangkraf.com/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s