Gaya Macho MrJocko Di Blog O’Rama LIBUR

Selepas beberapa tahun ini selepas aura Abang Ensem dan Boni Kacak yang semakin merudum, kini zaman kegemilangan ke’Macho’an MrJocko yang kini semakin meniti di bibir setiap awek-awek Blogger. Paling menyerlah selepas gambar Eksklusif MrJocko dipaparkan di laman blog IenaEliena.com bulan Disember 2014.
Berita tentang aksi macho MrJocko dengan gaya umpama penceramah terhebat mengalahkan Dr Azizan Osman semakin mendapat tempat di hati peminat-peminat lelaki Macho di Malaysia. Sehinggakan, Bro Framestone sudah mula dengki dan iri hati dengan kemachoan MrJocko.

Banyak cerita dan kisah untuk MrJocko cerita sepanjang pelancaran Kolum Blog O’ Rama LIBUR dan Blooggers Media bertempat di Starbucks Drive Thru Kota Kemuning pada 20 Disember 2014 yang lepas. Nak kongsi siapa blogger yang dijemput eksklusif sertai majlis private ini, siapa yang jadi Pengacara Majlis, siapa yang bawa pulang Lucky Draw bernilai RM1,500++ dan banyak lagi. Paling menarik, koleksi gambar-gambar spontan semasa even Blog O’ Rama LIBUR dan Blooggers Media.
InsyaAllah MrJocko akan kongsikan gambar-gambar Macho MrJocko dan beberapa gambar lelaki tampan seperti Bro Framestone, Maha Mahu, Khudri, Faez Ramly, Mohd Zarin dan awek-awek cun lain yang sertai majlis private ini.
Terima kasih kepada yang sertai Blog O’ Rama LIBUR dan Blooggers Media. 

6 komen pada “Gaya Macho MrJocko Di Blog O’Rama LIBUR”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s