Wiyo Pocket Wifi Untuk Travel Luar Negara

wiyo_pocket_wifi_rental
Wiyo Pocket Wifi adalah salah satu servis yang mula-mula MrJocko fikir bila rancang perjalanan ke Melbourne, Australia beberapa minggu yang lepas. Nampaknya, ini sahaja cara terbaik untuk MrJocko kekal berhubung dengan dunia Social Media dan juga kekal berhubung dengan keluarga ketika di luar negara.
Apakah WIYO POCKET WIFI?
WIYO POCKET WIFI adalah peranti mudah alih, bersaiz tapa tangan 3G/4G yang menyediakan anda dengan akses internet wayarles bila-bila masa, di mana-mana semasa ketika anda melancong ke luar negara. WIYO POCKET WIFI berfungsi seperti mana-mana Wi-Fi hotspot yang menghubungkan anda dengan dunia Internet 3G/4G.
Yang uniknya peranti WIYO POCKET WIFI, ia adalah Hotspot peribadi dan sesuai berada di dalam poket anda dan senang dibawa ke mana-mana. WIYO POCKET WIFI pada masa yang sama menyokong peranti WiFi yang dibolehkan anda berkongsi data 3G/4G sehingga 10 rakan-rakan perjalanan.
wiyo_pocket_wifi_

wiyo_pocket_wifi_
Anda boleh menempah WIYO POCKET WIFI ini melalui online di laman web www.WIYO.my. Untuk masa ini, harga untuk setiap negara adalah berbeza dan boleh semak harga tersebut seperti yang tertera di atas. Sebagai contoh, harga sewa WIYO Pocket Wifi ke Australia adalah cuma RM30.oo sehari. Jika anda berkongsi dengan 10 orang, anda cuma membayar RM3.00 sahaja sehari, murah kan???
InsyaAllah, MrJocko akan review gadget dan servis dari WIYO Pocket Wifi ini apabila berada di Australia. 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s