Travel Kits Goodies Dari Emirates Airline

Ada rakan bertanya MrJocko tentang apa yang MrJocko terima ketika menjadi penumpang Business Class di Emirates Airline ketika penerbangan dari Kuala Lumpur menuju ke Melbourne. Jawapan MrJocko, Travel Kits yang menarik untuk MrJocko gunakan sepanjang berada di Melbourne. 
Travel Kits ini memang sangat berguna kerana di Australia, walaupun anda menginap di hotel bertaraf 5 Bintang, belum tentu hotel tersebut menyediakan berus gigi dan juga beberapa barangan peribadi yang lain untuk lelaki termasuk shaver. Berbeza dengan kebiasaan hotel di Jepun, Korea, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand dan juga Malaysia.

Travel Kits Goodies Dari Emirates Airline

Di dalam travel kits, goodies yang diberikan oleh Emirates Airline ini mempunyai berus gigi dan ubat gigi, shaver dan shaver foam, pewangi lelaki, tisu, sikat dan juga set perfume dari jenama Bvlgari. Kalau MrJocko, set ini memang cukup untuk kegunaan travel MrJocko selama sebulan. Ia memang travel kits hadiah terbaik dari pihak Emirates Airline.

Terima kasih sekali lagi buat penerbangan Emirates dan juga rakan penaja Tourism Victoria serta Majalah LIBUR atas pengalaman Media Trip dari KLIA ke Melbourne.

#EmiratesAirline #VisitMelbourne #MajalahLIBUR

Travel Kits Goodies Dari Emirates Airline

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s