Blogger Brunch Bersama NEUTRAX FWC

makanan-tambahan-terbaik-neutrax
Semalam, MrJocko dan rakan-rakan blogger dijemput untuk sama-sama menghadiri satu majlis yang sederhana, majlis ‘Brunch Blogger Bersama Neutrax’ bertempat di Savaro Publika, Kuala Lumpur. Majlis ini adalah anjuran dari pihak Felda Wellness Corporation (FWC) bertujuan untuk memperkenalkan beberapa produk kesihatan untuk pengetahuan umum.
Apakah NEUTRAX?
NEUTRAX adalah Ekstrak Kelapa Kultur dengan Bio-Lipopeptide. Ini adalah penyelesaian cecair yang boleh digunakan untuk kegunaan dan untuk kulit, rambut dan kuku. Ia merupakan satu kejayaan revolusi dalam bidang sains dan teknologi yang diperolehi menggunakan proprietari Advanced Microaerophilic Penapaian Platform Felda Wellness Corporation (FWC) ini.
Produk NEUTRAX ini adalah semula jadi tanpa bahan kimia dan dikaji di San Francisco, Amerika Syarikat. NEUTRAX asal boleh digunakan untuk membersihkan, memulihkan dan mengimbangi badan anda ke tahap yang optimum. NEUTRAX Terapi Minyak boleh digunakan untuk melindungi, menyuburkan dan mencergaskan semula kulit, rambut dan kuku untuk lebih sihat dan lebih bercahaya anda.
blogger_brunch

En Mohd Redza dari FWC
Kenapa Memilih NEUTRAX?
Apa yang dikongsikan oleh Mohd Redza, Ketua Jabatan Pembangunan dan Penyelidikkan Produk FWC, NEUTRAX mempunyai 5 faktor penting di mana ia adalah Anti-Microbial, Anti Oxidant, Anti Inflammatory, Aktif Imuniti dan Aktif Lipid.

MrJocko akan mencuba produk ini, terutama produk NEUTRAX Original yang mempunyai Ekstrak Minyak Kelapa untuk makanan tambahan untuk mencegah dari penyakit merbahaya. InsyaAllah, MrJocko akan cuba minum dua sudu setiap hari untuk melihat kesan ke atas badan MrJocko. Hasilnya selepas beberapa minggu, MrJocko akan kongsi secara telus dan tanpa berselindung dengan pembaca MrJocko.
neutrax_therapy_oil

Neutrax-original-coconut_oilTerima kasih pihak FWC kerana memberikan kami sample untuk kami cuba dan memberikan feedback dalam masa sebulan yang akan datang. Banyak info baik tentang produk NEUTRAX ini kerana ia memang dijual di dalam Farmasi dan terbukti berkesan. 

Mungkin anda yang ada penyakit kritikal seperti jantung, leukemia, darah tinggi, kanser, kencing manis atau lain-lain 36 penyakit kritikal boleh cuba NEUTRAX sebagai alternatif pencegahan. Ada yang berkata, minyak kelapa dara original NEUTRAX ini juga boleh menyembuhkan serangan dari Denggi. Ada banyak TESTIMONI yang boleh anda rujuk jika anda berminat nak tau lebih lanjut di sini NEUTRAX TESTIMONY

Jadi, sebelum MrJocko kongsi kelebihan lain untuk produk NEUTRAX FWC ini, MrJocko akan cuba sendiri dulu dan akan kongsikan dengan anda semua nanti…

2 komen pada “Blogger Brunch Bersama NEUTRAX FWC”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s