KidZania Kuala Lumpur Sambut Ulang Tahun Ke-3

KidZania-Kuala-Lumpur-3rd-Anniversary
KidZania Kuala Lumpur Sambut Ulang Tahun Ke-3 pada 28 February 2015 dengan upacara yang meriah dan gilang gemilang. Ulang tahun Ke-3 KidZania Kuala Lumpur ini disempurnakan oleh Governor Kidzania Malaysia dan Singapura, Susanah Abdul Rani bersama-sama Yang Mulia Tunku Dato’ Ahmad Burhanuddin, Pengarah Urusan dan CEO of Themed Attraction serta Datuk Bandar KidZania Kuala Lumpur Shahrul Mizar Ahmad.
Sempena dengan Ulang Tahun Ke-3 ini (KidZania Kuala Lumpur 3rd Anniversary), 100 tetamu pertama yang datang ke KidZania Kuala Lumpur diberikan Pass Masuk PERCUMA sempena dengan sambutan ini. 
KidZania Kuala Lumpur sebenarnya adalah pemenang ‘Best Experience For Kids’ di Best of Malaysia Awards (BOMA) 2014 dan ia adalah kali kedua KidZania menerima award tersebut sejak tahun 2012.
MrJocko dan keluarga turut sama dijemput untuk memeriahkan majlis KidZania Kuala Lumpur 3rd Anniversary ini yang bermula pada jam 11.00 pagi di KidZania Kuala Lumpur. Majlis bermula dengan perasmian oleh Gavernor, CEO dan Datuk Bandar KidZania dan kemudian upacara memotong kek Ulang Tahun Ke-3 KidZania Kuala Lumpur yang cantik.
Bersempena dengan ketibaan Tahun Baru Cina, KidZania juga menyediakan persembahan Tarian Singa di KidZania Kuala Lumpur dan ia memang menarik minat ramai kanak-kanak serta ibubapa dengan aksi tarian singa yang paluan gendang.
Untuk info, KidZania Kuala Lumpur kini melancarkan program Kad Loyalty terbaru, KidZo yang membolehkan anak-anak anda mengumpul mata bonus, sertai persembahan menarik serta hadiah-hadiah sampingan.
Untuk hari pelancaran dan hari Ulang Tahun Ke-3 KidZania Kuala Lumpur, mereka yang mendaftar sebagai B.KidZanian Program akan menerima 30% Vouchers untuk tiket masuk di KidZania Kuala Lumpur serta pelbagai faedah-faedah lain di KidZania Kuala Lumpur.
Tahniah buat KidZania Kuala Lumpur atas sambutan Ulang Tahun Ke-3 dan Semoga KidZania Kuala Lumpur akan terus menceriakan anak-anak di masa-masa akan datang.
KidZania Kuala Lumpur 3rd Anniversary was rawk!!!
KidZania-Kuala-Lumpur-3rd-Anniversary

KidZania-Kuala-Lumpur-3rd-Anniversary

KidZania-Kuala-Lumpur-3rd-Anniversary

KidZania-Kuala-Lumpur-3rd-Anniversary
KidZania-Kuala-Lumpur-3rd-Anniversary

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s