Perfume Murah Di Airport Melbourne

Sebenarnya dah banyak kali MrJocko perasan, ada banyak pilihan jualan minyak wangi (perfume) berjenama dijual dengan harga yang sangat murah di lapangan terbang. Pernah beberapa kali MrJocko lihat clearance sale di Airport Taipei, Airport Incheon dan juga di Airport Narita. 
Kali ini, MrJocko jumpa lagi clearance sale perfume di Melbourne Airport. Harga perfume kat sini memang murah sangat-sangat.

Untuk sebotol Eternity Night bersaiz 100ml, ia hanya dijual dengan harga AUD24.50 (RM70.00) dan Davidoff Cool Water dengan harga AUD23.45 (RM65.00), murah kan??? Ini memang jarang-jarang MrJocko jumpa kalau di Malaysia. Mana nak dapat perfume original jenama Calvin Klein dan Davidoff dengan harga bawah RM100 bersaiz 100ml???
Jadi, kalau anda travel ke negara-negara seperti Australia, Jepun, Korea atau Taiwan, masa nak balik ke Kuala Lumpur, jangan lupa simpan sedikit duit untuk shopping perfume di lapangan terbang. Mana tahu anda akan jumpa perfume yang murah seperti yang MrJocko jumpa di Melbourne Airport. Dengan hanya bayar sekitar RM150, MrJocko dapat 2 botol perfume yang best…

2 komen pada “Perfume Murah Di Airport Melbourne”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s