LEGOLAND Hotel Pakej Keluarga Murah Untuk 5 Orang : Matta Fair 2015

Legoland Malaysia yang terletak di Johor Bahru memang semakin terkenal dengan taman tema dan juga taman tema air yang terletak bersebelahan dengan Legoland Hotel. Pakej penginapan di Legoland Hotel Malaysia memang selalu menjadi pilihan ramai keluarga untuk menginap di sini kerana ia lebih mudah dan sesuai jika ingin menikmati keseronokan taman tema Legoland dan Taman Tema Air Legoland sepanjang hari.
Oleh sebab itu, Legoland Malaysia menawarkan pakej percutian murah sekeluarga seperti pakej 1 Day Theme Park yang cuma berharga RM110 sahaja untuk dewasa dan RM85 untuk kanak-kanak dan Warga Emas. Bagi yang berminat untuk ke Taman Tema Air Legoland, anda boleh dapatkan pakej 1 Day Water Park yang cuma berharga RM80 sahaja untuk dewasa dan RM65 untuk kanak-kanak dan Warga Emas.
Pakej Keluarga Murah di Legoland Matta Fair
Pakej Keluarga Murah di Legoland Matta Fair

Legoland Hotel Family Package semasa promosi di Matta Fair 2015 menawarkan harga serendah RM1,300 dengan kemudahan penginapan 2 hari 1 malam di Hotel Legoland, sarapan pagi untuk 5 orang, 2 hari combo tiket ke Legoland Theme Park dan Water Park untuk 5 orang. Ia memang pakej murah di Legoland yang anda tak mungkin akan lepaskan.
Memandangkan pakej ini sudah tamat Promosi sempena dengan Matta Fair 13 – 15 Mac 2015 yang lalu, anda mungkin boleh tunggu pakej murah ke taman tema Legoland semasa promosi Matta Fair bulan September 2015 nanti.

2 komen pada “LEGOLAND Hotel Pakej Keluarga Murah Untuk 5 Orang : Matta Fair 2015”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s