Hotel Seri Malaysia : Super Saver Pakej Murah Matta Fair 2015

Hotel Seri Malaysia juga ada menawarkan pakej murah, ‘Super Saver’ ketika promosi Matta Fair 2015 di PWTC yang lepas. Harga pakej murah Hotel Seri Malaysia bermula dari RM125 (cawangan hotel terpilih) bagi pakej 2 hari 1 malam dan RM295 (cawangan hotel terpilih) bgi pakej 3 hari 2 malam termasuk sarapan pagi.
Hotel Seri Malaysia adalah sebuah hotel yang dipunyai penuh oleh Rangkaian Hotel Seri Malaysia Sdn Bhd dan ditubuhkan pada April 1994. Sememangnya rangkaian Hotel Seri Malaysia terkenal di dalam negara kita dan mempunyai banyak cawangan seperti di Alor Setar, Bagan Lalang, Genting Highlands, Ipoh, Johor, Kuala Terengganu, Kuantan, Kulim, Kepala Batas, Marang, Melaka, Mersing, Seremban, Port Dickson, Pulau Pinang, Rompin, Sungai Petani, Temerloh, Kangar dan juga Lawas (Sarawak).

pakej_hotel_seri_malaysia
lokasi_pakej_hotel_seri_malaysia
pakej_hotel_seri_malaysia
Hotel Seri Malaysia adalah rangkaian hotel yang bertaraf 3 bintang di Malaysia, tetapi secara peribadi, ia masih menawarkan keselesaan dan fasiliti yang bagus kepada tetamu hotel. Dari segi servis dan juga bilik yang disediakan, harga yang ditawarkan amat berbaloi untuk percutian sederhana anda.
MrJocko pernah menginap di Hotel Seri Malaysia Seremban, Hotel Seri Malaysia Port Dickson dan juga Hotel Seri Malaysia Pulau Pinang dengan harga yang murah, sekitar RM150 dan boleh memuatkan 2 dewasa dan 2 kanak-kanak dengan selesa.
Jadi, untuk anda yang ingin memilih lokasi penginapan yang sederhana dan murah bila bercuti di seluruh Malaysia, and mungkin boleh cuba untuk menempah pakej hotel murah di Hotel Seri Malaysia ini.
Anda boleh membuat tempahan melalu Online Booking Hotel Seri Malaysia di laman web rasmi mereka di www.serimalaysia.com.my

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s