Media Trip Ke Khiri Khan : Teroka Keindahan Pantai Hua Hin

Khiri Khan, Thailand satu lokasi yang tidak pernah saya ketahui sebelum ini. Tambah lagi bila mendengarkan nama seperti Manao Bay di sekitar Pantai Hua Hin, MrJocko seakan terpukau bila melihat banyak gambar-gambar pemandangan indah pantai dan pulau sekitar Khiri Khan di laman web dan blog travel. Teruja nak ke sana, tambah-tambah lagi bersama dengan Tourism Authority of Thailand dalam Media FAM Trip untuk bulan Mac 2015.
Kali ini, kami akan teroka Bangkok menuju ke Prachuap Khiri Khan yang terletak di pantai timur negara Thailand. Tujuan kami adalah untuk sertai perasmian PRACHUAP KHIRI KHAN, THE AMAZING CITY OF THREE BAYS AND RED CROSS FAIR 2015.

hua_hin_beach

InsyaAllah, MrJocko dalam perjalanan menuju KLIA dan akan ke Bangkok dengan penerbangan Thai Airways seterusnya menuju ke lokasi Khiri Khan yan terletak sekitar 2 jam 30 minit perjalanan dari kota Bangkok.
Bagi anda yang sentiasa mengikuti Facebook dan Instagram @MrJocko, InsyaAllah akan ada LIVE Update bila setibanya di Bangkok nanti. MrJocko sendiri tak sabar nak lihat keindahan pantai Huan Hin dan beberapa tarikan utama di Khiri Khan termasuk gua, bangunan lama, terusan sungai tradisional serta For Sake 4D Art Museum di sana.
Jumpa di Bangkok dan Hua Hin Beach, Thailand.

1 komen pada “Media Trip Ke Khiri Khan : Teroka Keindahan Pantai Hua Hin”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s